Liefde voor koken

Aarbeienmousse met Artsina

Recept van
30
| Porties 13

Ingredienten

  • 250 cc slagroom
  • 500 gr Coulis de Fruit
  • 3 bakjes Atsina
  • 2 bakjes aardbeien
  • 2 eetlepels suiker
  • 3 eetlepels yoghurt
  • Blauwe besjes of andere versiering

stappen

  1. Aardbeien schoonmaken.
  2. Gedeelte van de aardbeien in vieren snijden zodat er een mooie bodem is belegd. De rest met staafmixer pureren.
  3. Atsina superfijn snijden en een laagje op de aardbeien leggen. daar een laag coulis overheen.
  4. Slagroom opkloppen met een beetje vanille essence en twee lepels suiker en drie eetlepels yoghurt en een flinke scheut coulis en de aardbeien puree.
  5. Slagroom 0ver de glazen verdelen.
  6. Laten opstijven en naar wens versieren.

Geef een reactie