Ingrediënten
• 3 Middelgrote Iets Kruimige Aardappelen
• 2 Middelgrote Zoete Aardappelen
• 1 Rode Ui
• 3 eetlepels Griekse Yoghurt
• 1,5 eetlepel Mayonaise
• 3 Augurken
• 2 eetlepels Citroensap
• Versgemalen Zwarte Peper
• 1 Bosje Bladpeterselie
Stappen:
- Schil de aardappelen en zoete aardappelen en snijd ze in blokjes van ongeveer 1,5 cm.
- Breng een pan met water aan de kook en voeg de aardappel blokjes toe.
- Kook ze een minuut of 5 en check of de aardappelen gaar zijn.
- Giet de aardappelen vervolgens af en zet ze aan de kant om af te koelen.
- Pak nu een grote kom. Snipper de rode ui en voeg deze toe.
- Snijd de augurken in kleine blokjes en voeg ook toe.
- Doe de Griekse yoghurt en de mayonaise in de kom, gevolgd door het citroensap.
- Voeg de aardappel blokjes toe wanneer ze nog lauw warm zijn.
- Hak vervolgens de peterselie fijn en voeg ook toe.
- Breng de aardappelsalade ten slotte op smaak met versgemalen zwarte peper.
Categorie