Liefde voor koken

Amuse van geitenkaas en gebakken appel

Recept van
60
Prep: 15 | Kook 10 | Porties 6

Ingrediënten

1 Stuk(s) Appel
2 Eetlepel(s) Botergoud melange campina
2 Plak(ken) Bruin brood
2 Eetlepel(s) Geroosterde sesamzaadjes
1 Eetlepel(s) Honing
80 Gram Zachte geitenkaas

Stappen

    1. Roer de geitenkaas glad in een kom samen met de honing. Breng op smaak met peper.
    2. Schep bolletjes van de geitenkaas, rol ze door geroosterd sesamzaad, druk ietsje plat en laat deze in de snelkoeling stevig worden tot gebruik.
    3. Steek met een steker rondjes uit de sneetjes brood en bak deze krokant in een koekenpan met botergoud.
    4. Snij de appel in plakken van ca. 1 cm dik en steek vier rondjes uit ten grootte van het toastje. Bak ze kort en heet in botergoud.
    5. Leg de plakjes appel en daarna de bolletjes geitenkaas op de toastjes.
    6. Garneer met blaadjes kruid.

Categorie

Geef een reactie