Ingrediënten
1 Stuk(s) Appel
2 Eetlepel(s) Botergoud melange campina
2 Plak(ken) Bruin brood
2 Eetlepel(s) Geroosterde sesamzaadjes
1 Eetlepel(s) Honing
80 Gram Zachte geitenkaas
Stappen
- Roer de geitenkaas glad in een kom samen met de honing. Breng op smaak met peper.
- Schep bolletjes van de geitenkaas, rol ze door geroosterd sesamzaad, druk ietsje plat en laat deze in de snelkoeling stevig worden tot gebruik.
- Steek met een steker rondjes uit de sneetjes brood en bak deze krokant in een koekenpan met botergoud.
- Snij de appel in plakken van ca. 1 cm dik en steek vier rondjes uit ten grootte van het toastje. Bak ze kort en heet in botergoud.
- Leg de plakjes appel en daarna de bolletjes geitenkaas op de toastjes.
- Garneer met blaadjes kruid.
Categorie