Liefde voor koken

Ceviche van zeebaarsfilet met limoen, rode peper en kokosmelk

Ingredienten

  • 400 gr Verse zeebaars per persoon
  • 6 Limoenen
  • 1 Rode ui
  • 2 Cm gember
  • 2 Teentjes knoflook
  • 1 Rood pepertje
  • Beetje koriander
  • 150 Ml kokosmelk
  • Ruim zout, moet een beetje ziltig smaken

Stappen

  1. Zeebaars in kleine blokjes snijden. 100 gr per persoon
  2. Alle limoenen schillen en raspen..
  3. Rode ui en rood pepertjes heel klein snipperen.
  4. Gember en knoflook raspen en de koriander klein hakken.
  5. Alle ingrediënten in de kokosmelk zetten. Doe dit zo dat het goed onder de vloeistof staat en voeg ruim zout toe.
  6. Na ongeveer 15 minuten alles goed uit laten lekken en dan kin je de borden opmaken.
  7. Serveren met frisee sla en wat grof zout.

Geef een reactie