Liefde voor koken

Duvelkesvleis

Recept van
60
Prep: 15 | Kook 30 | Porties 4

Ingrediënten

1/2 kg kalfspoulet
1/4 kg champignons
7 eetlepels ketjap
7 eetlepels ketchup
7 eetlepels azijn
1/2 pakje nasikruiden
cayennepeper
1 à 2 eetlepels pindakaas
beetje room of koffiemelk
olie om vlees in te bakken

 

Stappen

    1. Vlees insmeren met cayennepeper en bakken in olie
    2. marinade maken van de vloeibare ingrediënten nasikruiden
    3. champignons bij vlees toevoegen en bijna gaar laten worden
    4. voeg de marinade bij vlees en champignons
    5. laten sudderen (garen)
    6. indien nodig tijdens sudderen water toevoegen
    7. op het laatst de pindakaas toevoegen (naar smaak)
    8. afromen (naar smaak)

Geef een reactie