Ingrediënten
- 3 grote rijpe avocados’s
- 1 ui
- Kleine groene paprika
- 1 komkommer
- 2 teentjes knoflook
- 1 EL pimenton (of gemalen komijn)
- Flinke scheut olijfolie
- 6 EL balsamico azijn
- Koud water
- Tabasco
Garnering Bladerdeeg pittenstengels
- Zaadmix
- Diepvries bladerdeeg met roomboter
- Water
Garnering Gedroogde rauwe ham
- Plakken rauwe ham
Stappen
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snij de plakjes bladerdeeg in repen van een vinger dik.
- Strooi de zadenmix op een bord.
- Maak de reepjes bladerdeeg nat en wrijf deze door de zadenmix.)
- Leg de reepjes met genoeg afstand van elkaar op de bakplaat en bak af in 10 minuten. Let op de laatste 2 minuten want het kan hard gaan.
- Leg de plakken rauwe ham op een bakplaat en droog deze ca 15 minuten in de oven op 100 graden.
- Doe alle ingrediënten voor de gazpacho in de Magimix en blender tot een soep. Voeg eventueel nog wat water toe om het een mooie soep te maken. Voeg eventueel nog wat druppels tabasco toe voor de smaak
Categorie