Ingredienten
- 5 Groene tomaten
- 1 Bosje Thaise basilicum zonder takjes
- 1 100 gr Baby spinazie zonder takjes
- 1 Groene appel met schil
- 1 Komkommer met schil
- 1 Groene paprika
- 1 Teen knoflook
- 7 Ijsblokjes
- Olijfolie
- Limone olie
- Tabasco
- Zeekraal
- Rode tomaat in kleine blokjes gesneden
- Inktvisringen of gamba
- Voor de opmaak gedroogde olijven, kleine stukjes broodcrumble
stappen
- Alles in grove stukken snijden en blenderen tot een gladde massa.
- Op smaak brengen met een beetje olijfolie en limone olie, zout en peper en een paar druppels tabasco.
- koel de gazpacho goed terug. Maak deze het liefst een dag van te voren zodat de smaken goed kunnen mengen
- Maak het bord op door in het midden wat rode tomaatblokjes te leggen met daarop wat zeekraal.
- Giet daaromheen de gazpacho, gebruik hiervoor een maatbeker.
- Maak het bord verder op met gedroogde olijven, broodcrumble en wat olijfolie en eventueel met wat inktvisringen of een gamba.
Categorie