Liefde voor koken

Lam van de Green Egg

Ingredienten

  • Lamsbeen
  • 1 koolrabi
  • 1/8 creme fraiche
  • Meiknollen
  • Doperwten
  • Tijmjus
  • Zout
  • Peper
  • Suiker
  • Boter

stappen

  1. Lam ontbenen en ontvliezen.
  2. Grill de ontbeende lam op de Green Egg op 200 graden.
  3. Snij de koolrabi goed dik en snij deze vervolgens in blokjes.
  4. De blokjes gaar koken en pureren met een beetje zout.
  5. Meiknollen schillen en in gelijke blokjes snijden.
  6. Blancheren met een beetje zout, suiker en glaceren in een beetje boter.
  7. Doberwten blanceren en dubbel doppen. Met een beetje suiker en zout glaceren en verwarmen met een beetje boter.
  8. Maak een tijmjus.
  9. Serveer op warme borden.

Geef een reactie