Liefde voor koken

Rivierkreeft met grapefruit avocado en dragon

Ingrediënten:

  • 1 stronk babywitlof
  • 1 grapefruit
  • 1 avocado
  • 1 el limoensap
  • 1 el creme fraiche
  • 8 dragonblaadjes
  • Salty Fingers (Deze cress is licht zilt en licht bitter)
  • 100 gram rivierkreeftenvlees
  • Ev olijfolie
  • Peper en zout
  • Stappen:

    1. Verwijder het vruchtvlees uit de avocado en breng op smaak met limoensap, creme fraiche en peper en zout. Zet in spuitzakje en zet koud.
    2. Snijd de rivierkreeft tot tartaar en maak de rivierkreeft aan met olijfolie en peper en zout
    3. Snijd partjes uit de grapefruit.
    4. Maak een mooi palet door de tartaar uit te steken op een klein bord of in een klein diep glas en daarop de overige ingrediënten schakeren.

    Geef een reactie