Liefde voor koken

Tonijn/Kingscrab

Ingrediënten:

Voor de tartaar

  • 2oo gram yellowfintonijn in fijne brunoise
  • rasp van 1 limoen
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout

Voor de salade van Kingcrab

  • 200 gram krabvlees
  • 1 el mayonaise
  • 1 el griekse joghurt
  • 1 el gehakte dragon
  • peper en zout

Voor de wortelcreme

  • 4 bospeentjes
  • sinaasappelsap
  • boter
  • peper en zout

Overig

  • 10 stuks eetbare bloemen
  • Oost- indische kers, lievevrouwbedstro, kaapse viool
  • paar takjes dille
  • Affilie Cress

Stappen:

Tartaar tonijn

  1. Meng alles en breng op smaak.
  2. Portioneer en steek uit in gewenste vorm en zet koud weg.

Salade van kingcrab

  1. Meng alle ingrediënten en breng op smaak.

Wortelcreme

  1. Gaar de wortel in sinaasappelsap.
  2. Zeef (Vang vocht op)
  3. Blender en draai warm op met boter en breng op smaak met peper en zout.
Categorie

Geef een reactie