Ingrediënten:
Voor de tartaar
- 2oo gram yellowfintonijn in fijne brunoise
- rasp van 1 limoen
- 1 el olijfolie
- peper en zout
Voor de salade van Kingcrab
- 200 gram krabvlees
- 1 el mayonaise
- 1 el griekse joghurt
- 1 el gehakte dragon
- peper en zout
Voor de wortelcreme
- 4 bospeentjes
- sinaasappelsap
- boter
- peper en zout
Overig
- 10 stuks eetbare bloemen
- Oost- indische kers, lievevrouwbedstro, kaapse viool
- paar takjes dille
- Affilie Cress
Stappen:
Tartaar tonijn
- Meng alles en breng op smaak.
- Portioneer en steek uit in gewenste vorm en zet koud weg.
Salade van kingcrab
- Meng alle ingrediënten en breng op smaak.
Wortelcreme
- Gaar de wortel in sinaasappelsap.
- Zeef (Vang vocht op)
- Blender en draai warm op met boter en breng op smaak met peper en zout.
Categorie